Urheiluhierontaa, akupunktiota ja hermoratahierontaa Tikkakoskella

Tarjoan tehokasta hierontaa, joka todella auttaa! Koulutukseeni sisältyvät niin klassisen hieronnan, urheiluhieronnan, akupunktion kuin hermoratahieronnankin koulutukset.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteistä hierontaa, joka mm. rentouttaa lihaksia, edistää aineenvaihduntaa ja lieventää stressiä ja unettomuutta.

Urheiluhieronta

Urheiluhierontaa käytetään lihashuoltoon sekä ehkäisemään urheiluvammoja. Hieronta sopii niin kilpaurheilijoille kuin peruskuntoilijoillekin. Klassisen hieronnan tavoin urheiluhieronta rentouttaa, edistää aineenvaihduntaa ja vähentää turvotusta.

Akupunktio

Akupunktiota käytetään kivun lievittämiseen ohuiden steriilien neulojen avulla. Hoito vapauttaa endorfiineja ja rentouttaa lihaksia. Hoitoa käytetään mm. päänsärkyyn, ja niska-hartiaseudun kipuihin.

Hermoratahieronta

Hermoratahieronnassa käydään koko kehon ääreishermosto läpi huolellisesti hieroen. Hieronta virkistää aivoja, rentouttaa ja tehostaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Varaa aika soittamalla!

Varaa hieronta-aika soittamalla. Mikäli en vastaa, voit jättää tai lähettää viestin. Soitan takaisin mahdollisimman pian!

Meiltä saat myös lahjakortteja!

Varaa hieronta soittamalla

Terve, olen Etta! Saatan olla paikalla, kun tulet hierontaan. Olen kiltti, enkä häiritse. Jos olet kovin allerginen minulle, huomioithan sen ennalta.